Om kliniken

Det är inte alltid så lätt att bedöma sitt husdjurs hälsotillstånd. Hos oss på Blekinge Smådjursklinik kan du få svar; vi tar alla frågor, krämpor och bekymmer på största allvar. Den breda och långa erfarenheten hos våra veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare i kombination med modern utrustning och ändamålsenliga lokaler borgar för service, förtroende och vårdkvalitet utöver det vanliga.

Allt sedan starten i november 2006 har målsättningen varit att hjälpa våra kunder och deras djur med både medicinska och kirurgiska behandlingar under dagtid. För detta ändamål har vi byggt en välutrustad klinik som vi ständigt utvecklar både vad gäller apparatur och personalens utbildning. Här finns exempelvis utrustning för tandröntgen, ultraljud och ett laboratorium för provtagning. Som en av få veterinärkliniker i regionen kan vi dessutom utföra avancerade tarmutredningar med både endoskopi och gastroskopi.

Djur och djurägare är alltid välkomna till oss. Vi behandlar alla sorters smådjur, som till exempel hundar, katter, sköldpaddor, reptiler och burfåglar, liksom kaniner, marsvin och andra gnagare. I den händelse djuret kräver specialistvård vänder vi oss – givetvis i nära samråd med djurets ägare – till det djursjukhus eller den specialist vi anser vara lämpligast.

Grundare till Blekinge Smådjursklinik är veterinär Karin Råberg.