Butiken

Näringsriktig kost, päls- och tandvård, liksom lek är viktiga delar för husdjurens välbefinnande. I vår butik säljer vi kvalitetsfoder, diverse tillbehör och leksaker. Av våra leverantörer vill vi särskilt framhålla Karlskronaföretaget Globus Sport. Vi tycker det är roligt att kunna samarbeta med de lokala entreprenörerna för att främja näringslivet i närområdet.

Foder till hund och katt

Välj från ett brett fodersortiment. Vi har både friskfoder och sjukfoder från de ledande leverantörerna Royal Canin och Hill´s. Fodren finns i en rad olika smaker och blandningar anpassade efter djurens näringsbehov.

Friskfoder är fullfoder som är anpassade till hundens och kattens olika stadier i livet, det vill säga om det är en valp/kattunge, vuxen eller senior. Foder bör även väljas efter vad som passar utifrån djurets ras, aktivitetsnivå, storlek, kondition och så vidare.

Sjukfoder är särskilt anpassad kost och hjälper katten eller hunden att till exempel gå ned i vikt eller klara av specifika sjukdomstillstånd. Vissa foder hjälper till under en konvalescensperiod medan andra är sådana som hunden/katten bör äta resten av sitt liv.

Vi hjälper gärna till att hitta ett foder som passar just din katt eller hund. Alla foder som säljs hos oss har smakgaranti – skulle djuret inte tycka om en viss sort går det bra att lämna tillbaka fodersäcken och antingen byta till annat foder eller få pengarna tillbaka. Våra leverantörer har ofta kampanjer på sina produkter, så håll dig uppdaterad på vår hemsida och på Facebook.

Står din hund eller katt på någon speciell diet? Kontakta oss, så hör vi med våra leverantörer vad de kan erbjuda.

Foder till kaniner och gnagare

Till de mindre djuren har vi foder från Oxbow, en av världens ledande leverantörer av hö och pellets för kaniner och gnagare. Fodret har ett högt fiberinnehåll. I vårt sortiment finns hö samt pellets till kanin, marsvin, hamster och gerbil. Vi har även Critical Care, ett fodertillskott speciellt framtaget för växtätande djur som behöver komma igång att äta efter sjukdom eller operation.

Tillbehör

Skäm bort din älskling ibland. När ditt djur har skött sig exemplariskt i undersökningsrummet kan det vara frestande att köpa något gott att tugga på eller en ny leksak. Förutom djurgodis säljer vi andra produkter som kan vara bra till din hund eller katt. Schampo, hudprodukter, reflexartiklar, tandhygienprodukter är ett axplock av allt det du kan hitta i våra hyllor.

Vi jobbar kontinuerligt med att utöka och förbättra vårt sortiment. Är det något du saknar i vår butik? Vi tar gärna emot tips och förslag.