AniCura

by

Blekinge Smådjursklinik har alltid strävat efter att ge våra kunder och deras fyrbenta vänner en så god service och så bra veterinärvård som möjligt. Vi vet att det idag ställs höga krav på oss inom djursjukvården att leverera vård av hög kvalitet, vilket i sig kräver modern utrustning och personal som hela tiden vidareutbildas för att kunna hålla en hög kompetens inom många olika områden.

För att kunna möta framtiden på bästa sätt har vi valt att bli en del av AniCura som delar våra värderingar vad gäller kvalitet på vård, service och kundbemötande.

Som djurägare och kund hos oss kommer du inte att märka så stor skillnad. Det är samma personal som du kommer att möta och vi kommer fortfarande att vara den familjära klinik som du känner igen sedan tidigare. Några prisjusteringar utöver de vanliga kommer du inte heller att uppleva.

Däremot hoppas vi att du kommer att märka av de fördelar som vi får genom att kunna göra större investeringar i utbildning av vår personal, ha större möjlighet att investera i teknik och utrustning samt att vi i framtiden kommer att ha ett stort nätverk av kompetens inom all djursjukvård både inom och utanför landet.

Vi hoppas och tror att ni, precis som vi, kommer att bli nöjda med denna förändring.

 

Karin Råberg med personal