Vi saknar en veterinär!

by

Annons: Blekinge Smådjursklinik söker en Veterinär på ett föräldravikariat 80-100%, möjlighet finns för fast tjänst. Tillträde 1 juni eller enligt överenskommelse. På vår hemtrevliga smådjursklinik jobbar i dag 3 veterinärer, 2 leg djursjukskötare, 4 djurvårdare/receptionister och 1administratör. Här finns operationsavdelning, digitalröntgen, poliklinikavdelning. Vi har ultraljud och lab samt en butik med foderförsÄljning. Du som söker behöver vara allsidig och kunna jobba både på operation och på polikliniken. Flytande svenska är ett krav. Arbetet bedrivs på vardagar 8-17. Vi har öppet tre kvällar i veckan till klockan 20:30. Inget natt- eller helgarbete förekommer. Kundens bästa har vi alltid i fokus men minst lika viktigt för oss är att alla våra medarbetare trivs på jobbet. Vi följer gällande fackliga avtal. Lön enligt kompetens och överenskommelse. Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) senast den 1/5 men gärna tidigare då rekrytering sker fortlöpande. Ansökan skickas till verksamhetschef Sofia Berglund Krznaric på sofia@blekingesmadjursklinik och för Övriga frågor om tjänsten kontakta klinikchef Karin Råberg på info@blekingesmadjursklinik.se. Din ansökan kan också skickas till: Att: Sofia Berglund Krznaric Blekinge Smådjursklinik Handelsvägen 8 370 24 NÄTTRABY Besök oss på www.blekingesmadjursklinik.se och vi finns även på facebook. Välkommen till Sveriges soligaste stad och Blekinge Smådjursklinik!